Boer Berkel
Boer BerkelPremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

DÉDEALER VOOR AANHANGERS IN ZUID-HOLLAND

J.F. Boer is dé Premium HAPERT Dealer voor de regio Rotterdam. Het complete assortiment aanhangers van deze marktleider is afgestemd op zowel ondernemers als particulieren. Met name de compacte BASIC-modellen zijn ontworpen voor consumenten. Alle open en gesloten aanhangwagens van HAPERT kunt u bij ons in de showroom in Berkel en Rodenrijs bekijken, testen en vergelijken.

HAPERT AANHANGWAGENS BERKEL EN RODENRIJS

Binnen het assortiment van HAPERT vindt u de meest veelzijdige aanhangers. Stuk voor stuk topkwaliteit modellen met open of gesloten laadbak. Elk model is leverbaar in uiteenlopende uitvoeringen, afmetingen en bruto laadvermogens. Voor klanten in de regio Berkel en Rodenrijs leveren wij ook maatwerkoplossingen voor alle HAPERT-modellen.

Onder het aanbod van open aanhangwagens vallen onder andere bakwagens, plateauwagens, kippers en autoambulances:

BAKWAGENS

HAPERT bouwt de meest robuuste bakwagens met een maximaal bruto laadvermogen tot 3.500 kilogram. Deze praktische bakwagen valt onder de BASIC- en AZURE-productlijn.

PLATEAUWAGENS

Binnen het aanbod van BASIC- en AZURE-aanhangwagens vindt u ook veelzijdige plateauwagens. Dit type aanhangwagen beschikt over een groter laadoppervlakte, een standaard laadvloerhoogte van 76 centimeter en aluminium wanden, die eenvoudig neergeklapt kunnen worden

KIPPER AANHANGWAGENS

Voor het eenvoudig laden en lossen van elke lading biedt HAPERT diverse kipper aanhangwagens. Deze COBALT-modellen zijn verkrijgbaar als achterwaarts of driezijdig kippende aanhanger.

AUTOAMBULANCES

HAPERT levert daarnaast ook robuuste autoambulances en machinetransporters: de INDIGO. Deze transporters zorgen voor snel en veilig vervoer van al uw machines of voertuigen.

GESLOTEN AANHANGERS

Het aanbod van gesloten aanhangwagens bestaat uit modellen met gesloten laadbak, praktische bagagewagens en koelwagens.

BAGAGEWAGENS

De SAPPHIRE BASIC is een compacte bagagewagen met een ruime laadruimte. Deze aanhangwagen is leverbaar als ongeremd of geremd model, met een bruto laadvermogen van 750 kilogram of 1.350 kilogram.

KOELWAGENS

De SAPPHIRE KW-aanhanger is speciaal ontworpen voor het veilig en efficiënt vervoeren van al uw gekoelde producten. Deze professionele HAPERT koelwagens zijn te koop als enkelas of dubbelas.

ZOEKT U EEN AANHANGWAGEN IN DE REGIO ROTTERDAM?

Wilt u meer weten over ons assortiment aanhangers? J.F. Boer informeert u graag over de best passende aanhangwagen. Aan de hand van uw specifieke wensen gaan we samen op zoek naar de juiste aanhanger. Komt u uit de regio Rotterdam of een andere regio binnen de provincie Zuid-Holland? Bezoek ons dan eens in Berkel en Rodenrijs, om uw transportwensen met de vakmensen van Boer Berkel te bespreken.