Boer Berkel
Boer BerkelPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN BERKEL EN RODENRIJS

Nieuwe aanhangwagen kopen? J.F. Boer is dé specialist in HAPERT aanhangers. Niet alleen in Berkel en Rodenrijs, maar ook in Rotterdam, Den Haag, Gouda en Delft staan we al jaren bekend om onze kwaliteit, vakmanschap, professionele verkoop en service.

UW HAPERT AANHANGER DIRECT ONLINE BESTELLEN

Alle aanhangwagens van HAPERT zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat u elk model zelf kunt samenstellen en vervolgens kunt bestellen. Selecteer eenvoudig de gewenste aanhanger en kies vervolgens alle benodigde opties en accessoires, waarmee u het standaardmodel wilt uitbreiden. Na het samenstellen van uw aanhangwagen kunt u direct een offerte aanvragen.

AANHANGWAGENS VERGELIJKEN IN ONZE SHOWROOM

Bezoek ook onze showroom in Berkel en Rodenrijs, waar u het veelzijdige aanbod van aanhangers kunt bekijken, verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken en aanschaffen. Wij helpen u graag bij het kopen van de juiste aanhanger. Bovendien zijn de meeste modellen direct uit voorraad leverbaar.

AANHANGER HUREN IN ZUID-HOLLAND?

Zowel voor het kopen als huren van aanhangers kan Boer Berkel u uitstekend van dienst zijn. Heeft u bijvoorbeeld een verhuizing in Berkel en Rodenrijs, of een transportklus in Zuid-Holland? Of wilt u een aanhanger huren en inzetten in de regio Rotterdam? Wij beschikken over een breed assortiment aan perfect onderhouden aanhangwagens in de verhuur. Huur bijvoorbeeld een betrouwbare aanhangwagen van HAPERT, die elke klus aankan. Bij J.F. Boer profiteert u bovendien van de scherpste huurprijzen.

VAKKUNDIG AANHANGWAGEN ONDERHOUD

J.F. Boer is aangesloten bij de BOVAG en verzorgt ook de nodige onderhouds- en servicebeurten. Heeft uw HAPERT aanhangwagen onderhoud of reparatie nodig? Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw aanhanger altijd in uitstekende conditie is én blijft. Zo bent u ervan verzekerd dat u elke dag weer veilig de weg op kunt.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of service bij onze werkplaats in Berkel en Rodenrijs? Plan vandaag nog uw afspraak in.

AANHANGERONDERDELEN VOOR DE REGIO ROTTERDAM

Wilt u specifieke onderdelen voor uw aanhanger kopen? Boer Berkel beschikt over een professionele werkplaats, deskundige monteurs en een uitgebreid magazijn. Bij ons in Berkel en Rodenrijs hebben we daarom altijd de meest voorkomende aanhangwagen onderdelen op voorraad. Ook het vervangen van onderdelen voert J.F. Boer graag voor u uit. Dankzij onze omvangrijke voorraad en efficiënte service zorgen we ervoor dat u de aanhanger weer snel kunt inzetten.