Boer Berkel
Boer BerkelPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

AANHANGWAGENS VOOR DE REGIO ROTTERDAM

Bij J.F. Boer in Berkel en Rodenrijs komen bedrijven en consumenten uit de hele regio voor het kopen of huren van aanhangwagens. Binnen de regio Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Den Haag staan we ook bekend als dé dealer van HAPERT aanhangers. Dankzij een uitgebreid assortiment aan ijzersterke open en gesloten modellen, staat dit topmerk garant voor de meest betrouwbare aanhangwagens met een maximaal totaal gewicht tot 3.500 kilogram. Boer Berkel is Premium HAPERT Dealer en daar zijn we trots op!

ASSORTIMENT AANHANGERS VAN HAPERT

Het complete assortiment van HAPERT bestaat uit robuuste bakwagens, plateauwagens, kipper aanhangers, autoambulances, bagagewagens en koelwagens. Naast deze standaardmodellen bouwt HAPERT ook maatwerk aanhangwagens. J.F. Boer verkoopt en verhuurt alle modellen van dit topmerk. Heeft uw HAPERT aanhangwagen onderhoud, reparatie of een servicebeurt nodig? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

PREMIUM HAPERT DEALER BERKEL EN RODENRIJS

J.F. Boer is dé Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens in Berkel en Rodenrijs. Wij bedienen zowel particulieren als ondernemers binnen de regio Rotterdam en omstreken. In de showroom staan onze verkoopspecialisten altijd voor u klaar om alle vragen over het complete assortiment van HAPERT te beantwoorden.

Naast het geven van professioneel advies verzorgt Boer Berkel ook de verkoop, verhuur, service, garantie en reparatie van alle aanhangers. Bent u op zoek naar een gebruikte HAPERT aanhanger of een maatwerkoplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

UW AANHANGWAGEN OP MAAT LATEN MAKEN?

De aanhangwagens van HAPERT zijn modulair opgebouwd. Dit houdt in dat u zelf bepaalt hoe u de basisuitvoering van elke aanhanger wilt uitbreiden. De uitbreidingsmogelijkheden zijn zeer divers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs bij ons in Berkel en Rodenrijs. De specialisten van J.F. Boer stellen samen met u het gewenste model samen.

AANPASSINGEN AAN ALLE SOORTEN AANHANGWAGENS

Klanten uit de regio Rotterdam en Zuid-Holland schakelen ook de expertise van J.F. Boer in voor het laten uitvoeren van kleine aanpassingen aan de aanhangwagen. In de werkplaats in Berkel en Rodenrijs worden alle denkbare constructieaanpassingen uitgevoerd. Dit verzorgen we voor alle soorten aanhangers. Wat uw wensen ook zijn; Boer Berkel maakt het mogelijk.